Vi vil have dig til at være
Helten af Freelancer.com

Årets Markedsfører-Pris $25,000 USD

Nuværende resultattavle

Fra 15. maj 2018 til 19. juni 2018 leder vi efter Helten af Freelancer.com. Sæt dine evner for henvisningsmarketing på prøve, og vis os hvor mange venner du kan invitere til Freelancer.com! Vinderen vil modtage berømmelsen og hæderen som Helten af Freelancer.com OG $20.000 kontant. Ugentlige vindere står desuden til at vinde $1.000 kontant

Rangering Navn Indtjening
1 Imara Software Solutions $720 USD
2 subhan05 $460 USD
3 joeblackis17 $260 USD

Ugentlige helte

Hver uge deler de ugentlige helte samlet $1000 USD ved at skaffe flest nye medlemmer. Bliver du en af de ugentlige helte?

darrelwilson $500 USD Winner
Imara Software Solutions $500 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
joeblackis17 $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $1000 USD Winner
Imara Software Solutions $20000 USD Winner

Hvordan kan jeg blive en Helt?

Sådan deltager du-eksempel
 1. Del

  Del dit tilmeldelseslink med dine venner, og de får $20 USD når de tilmelder sig!

 2. Henvis

  For hver person der tilmelder sig gennem dit tilmeldelseslink får du $20 USD til at bruge på Freelancer så snart de bruger $50 USD på siden.

 3. Optjen point

  Brugeren der får det største antal komplette tilmeldelser fra 15. maj til 19. juni 2018 vil blive Freelancer.com's Helt og modtage $20.000 kontant i præmie.

Vi vil gerne støtte talentet og kreativiteten i ekstraordinære mennesker som dig!

Freelancer.com er verdens største Freelance-markedsplads med mere end 28 millioner medlemmer fra 247 lande. Millioner af virksomheder verden over benytter Freelancer til at gøre deres ideer til virkelighed. Du kan oprette nye projekter til at opbygge din virksomhed og få konkurrencedygtige tilbud fra en verdensomspændende talentmængde på få minutter.

FAQ

 • Hvad er præmierne i konkurrencen?

  Brugeren med det største antal succesfulde henvisninger for hver uge i konkurrencen vil vinde $1,000 i kontanter. Den bruger der har det største antal succesfulde henvisninger i hele konkurrenceperioden vinder den store præmie på $20,000.

 • Er dette åbent for nye Freelancer-brugere?

  Denne konkurrence er åben for alle Freelancer.com-brugere der er velansete.

 • Hvad er kravene for at kunne melde sig til?

  Du skal have en gyldig betalingsmetode og et verificeret telefonnummer for at deltage. Så snart dette er på plads, kan du klikke her for at få dit brugertilpassede tilmeldingslink. Alle vilkår og betingelser kan findes her under overskriften "Helten af Freelancer.com Konkurrence".

 • Hvornår tæller en henvisning for ledelsen?

  En henvisning tæller kun når hun eller han har frigivet samlet $50 USD for projektmilesten eller konkurrencepræmier.

 • Hvad sker der når nogen får mere end et tilmeldelseslink?

  Henvisningsbonussen vil tælle for den bruger hvis tilmeldelses- link var det sidste den nye bruger landede på før denne tilmeldte sig.

 • Hvor lang tid varer konkurrencen?

  Konkurrencen starter d. 15. maj 2018 og fortsætter til d. 19. juni 2018. For at tælle skal kredit være tjent i løbet af konkurrenceperioden.