Fremstillingsinnovatørudfordring

U.S. Department of Energy (DOE) og Freelancer.com har slået sig sammen for at hjælpes om at crowdsource løsninger til at forøge fremstillingsenergiproduktiviteten i U.S.A. DOE arbejder på at udvikle den næste generation af fremstillingsteknologier som vil hjælpe med at bevare jobs i U.S.A., sikre at produkter er fremstillet i U.S.A., og styrke U.S.A.'s industrielle base.

Konkurrencer om præmier kan være en effektiv metode til at fremelske innovation. DOE har arbejdet på at udvikle præmier i mindre format for at tiltrække bred deltagelser fra brancher for kreativt at kunne løse nutidens fremstillingsudfordringer.

Som en del af Fremstillingsdag, glæder det DOE at kunne lancere Fremstillingsinnovatør- udfordringen, der fokuserer på fremskridt inden for additive manufacturing, også kendt som 3D-print, blandt andre emner.

DOE-About

Udfordringsserie

I samarbejde med Freelancer.com lancerer U.S. Department of Energy Fremstillingsinnovatørudfordringen – en række mindre præmier der fokuserer på fremskridt inden for additive manufacturing, også kendt som 3D-print, blandt andre emner.

Fremstillingsinnovatørudfordringen giver deltagere en mulighed for at indsende innovative designkoncepter for additive manufacturing og andre emner inden for flere teknologiområder, inkl. bioenergi, bygninger og køretøjsteknologier. Individuelle præmier fra $2.500 til $10.000 vil blive tildelt innovatører med de bedste løsninger på nutidens fremstillingsudfordringer.