Organisér din virksomhed med en specialist i dataindtastning

Hober tingene sig op på din opgaveliste? Måske har du brug for at få data indtastet og analyseret, eller opdateret og konverteret nogle filer. Ansæt den rette person til hurtigt at hjælpe dig rydde ud i dit efterslæb.

Opret et projekt
Forøg din effektivitet

Brug mindre tid på dataindtastning...

... Og mere tid til at fokusere på det større billede. Data indtastning er mere end bare et kopier-og-indsæt arbejde. Du får brug for en med rigeligt af tid og evnerne til at få det gjort ordentligt og hurtigt.

Illustration af et skrivebord med en computer og et åbent tekstbehandlingsprogram.

Behandling af formularer og dokumenter

Fra hånd udfyldte spørgeskemaer og blanketter til fakturaer og endda forsikringskrav, kan behandlingen være en langsom, tidskrævende og dyr proces. Du bliver nødt til at tag information fra de relevante data områder, digitalisere, fange og producere et resultat som passer bedst til dine formål (f. eks. Excel, CSV og Word) Så hvis du sidder fast, når du manuelt behandler alle dokumenterne fra dit firma, så må det være på tide at outsource dit dataindtastnings arbejde.

Resultater online med det samme

Få hurtig og effektiv dataindtastning leveret lige til din dør. En dataindtastningsspecialist kan give dig opdateret og præcis data fra næsten hvorsomhelst i verden. Bevæbn dine beslutningstagere med præcis, opdateret data og giv din virksomhed et forspring over konkurrenterne.*

Data driver de bedste forretningsbeslutninger

Ikke tag vigtige firma beslutninger på et indfald. Succesfulde firmaer kapitaliserer på præcise op til dato informationer, for at strategisk planlægge deres næste træk, for så at kunne tag deres firma til det næste niveau. Disse dage er det databaseret beslutninger, der skaber konger.

Illustration af en gammel computer med data

Klar til at spare tid?

Ansættelse af en freelancer er et glimrende alternativ til at hyre flere medarbejdere, når du ikke har råd til at betale en fuldtidsløn. Spar penge i dag ved at finde en ekspert dataspecialist.

Illustration af et ur

Klar til at spare penge?

Det er langt billigere at ansætte en freelancer, end det er at ansætte en fuldtidsmedarbejder (for slet ikke at tale om alle de irriterende ekstra medarbejder-relaterede udgifter). Og måske har du ikke engang arbejde nok til at ansætte nogen på fuld tid.

Illustration af en kvittering
Illustration af en laptop

Opret et projekt

Kun du kender din virksomhed bedst. Log blot ind og gennemsøg vores katalog af talentfulde freelancere der er ivrige efter at tilbyde deres dataindtastnings-services til dig.

Illustration af chat beskeder

Samarbejd

Gennemse specifikation og giv feedback, alt samlet på ét sted. Du vil være sammen med din freelancer hvert skridt af vejen, og benytte din ekspertise og feedback til at sikre de resultater, du gerne vil opnå.

Illustration af en medalje

Tilfredshed garanteret

Du har kontrollen. Frigiv kun betaling for dit dataindtastningsprojekt når du er 100% tilfreds med det færdige projekt. Få fuldt ejerskab over rettighederne når arbejdet er fuldført.