Find de bedste tekstforfattere, der kan få din virksomhed til at skinne

Hvert varemærke har en unik historie at fortælle. Stærk kopi indtastning handler om at bruge de rigtige ord, i den rigtige rækkefølge for at skabe overbevisende indhold som dine kunder ikke kan modstå.

Opret et projekt

Kom i gang i dag

Hav aldrig brug for at lede efter ordene

Tænk om din tekst som det første håndtryk mellem dig og dine potentielle kunder. Hils dem med indhold der er optimeret, friskt, og griber dem ved næsen!

Illustration af motivationsbøger på en hylde.
Illustration af en computer.

Website tekstforfatning

Undervurdér aldrig betydningen af en velskrevet hjemmeside. Husk at din hjemmeside kan være det første indtryk folk får af dig eller din virksomhed. God tekst engagerer dine læsere uden at virke for sælger-agtig.

Illustration af jorden.

Søgemaskine-optimering (SEO)

Sikker dig at din potentielle kunder kan finde dig online. At komme på den første side er ikke barnemad, men det er i hjertet af en hver online marketings strategi. Optimering af din hjemmesides indhold forsikrer dig, at din målgruppe vil være i stand til at finde din hjemmeside, når de bruger søgemaskiner såsom Google.

Illustration af en skrivende pen.

Indholdsmarketing

Blog-posts, onlineartikler og nyhedsbreve i massevis! Dit publikum fortjener det bedste. Pir deres interesse, og lok dem til dig med tekster der er perfekt udførte. 92%1 af firmaer der blogger flere gange dagligt, har fået en kunde gennem deres blog.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nu kan din virksomhed både se godt ud og lyde godt

I marketingverdenen, er det dit tonefald der skiller dig ud fra dine konkurrenter. Men det kan være svært at finde et tonefald, der på rette vis kommunikerer hvad dit brand handler om, dine værdier, og som vækker præcist de følelser i dine læsere, som du vil have. Ansæt de bedste tekstforfattere til at skrive din virksomheds historie.

Illustration af en Freelancer-avis

Vær forbundet med din målgruppe

Hvordan får du dit publikum til at spise fra din hånd? Svaret er enkelt - skriv tekster der taler til dem. Studier viser at 78%2 af kunderne tror at organisationer der giver brugertilpasset indhold, er interesserede i at bygge gode relationer. Hvad er brugertilpasset indhold helt præcist? Det er for eksempel blogs, onlineartikler og nyhedsbreve som er præcist tilpasset til at tage sig af din specifikke målgruppe.

Opret et projekt Ansæt de bedste tekstforfattere 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Illustration af en brochure om dessert.

...Og Alt Imens Du Laver En Anden Opgave

Enhver vil fortælle dig, at holde en virksomhed kørende tager en masse tid. Når du hyrer en professionel copywriter, får du ikke bare en, som kan smide en god sætning sammen du sparer også dig selv en masse værdifuld tid. Copywrite eksperter kan skrive en fremragende kopi på en tidsfrist. Hvilket betyder du kan have tid, til den morgen kaffe du altid har ønsket dig.

Illustration af en kaffekop.

Vidnesbyrd

"Freelancer hjælper mig i min virksomhed og kan være et nyttigt og kraftfuldt værktøj, når du forstår hvordan det virker."

logicbz

Det er så let som 1-2-3

Den perfekte tekstforfatter er kun et klik væk

(Du behøver ingen synonymordbog.)

Opret et projekt

Opret et projekt

Du kender selv din virksomhed bedst. Log blot ind og opslå et projekt, og beskriv arbejdet der skal udføres, med alle dets særlige parametre der skal følges.

Samarbejd

Godt samarbejde er lig med godt arbejde. Du vil være ved din freelancers side hvert skridt af vejen - for at forsyne med din ekspertise, og feedback for at producere et formidabelt resultat.

Tilfredshed garanteret

Det er dig der har kontrollen. Frigiv kun en betaling når du er 100% tilfreds med det færdige produkt. Tag fuldt ejerskab af ophavsrettigheden når arbejdet er færdiggjort.