Find de bedste tekstforfattere, der kan få din virksomhed til at skinne

Hvert brand har en unik historie at fortælle. Kraftfuld copywriting har som sin essens at bruge de rigtige ord, i den rigtige rækkefølg, for at skabe overbevisende indhold som dine kunde ikke kan modstå.

Opret et projekt

Kom i gang i dag

Hav aldrig brug for at lede efter ordene

Tænk om din tekst som det første håndtryk mellem dig og dine potentielle kunder. Hils dem med indhold der er optimeret, friskt, og griber dem ved næsen!

Illustration af motivationsbøger på en hylde.
Illustration af en computer.

Website tekstforfatning

Undervurdér aldrig betydningen af en velskrevet hjemmeside. Husk at din hjemmeside kan være det første indtryk folk får af dig eller din virksomhed. God tekst engagerer dine læsere uden at virke for sælger-agtig.

Illustration af jorden.

Søgemaskine-optimering (SEO)

Vær sikker på, at dine potentielle kunder kan finde dig online. Det er ikke let at komme på første side af søgeresultaterne - men det er centralt for enhver marketingstrategi online. Optimering af din hjemmesides indhold kan sikre, at din målgruppe finder din side, når de bruger søgemaskiner som Google.

Illustration af en skrivende pen.

Indholdsmarketing

Blog-posts, onlineartikler og nyhedsbreve i massevis! Dit publikum fortjener det bedste. Pir deres interesse, og lok dem til dig med tekster der er perfekt udførte. 92%1 af firmaer der blogger flere gange dagligt, har fået en kunde gennem deres blog.

1Hubspot - 20 Fresh Stats About the State of Inbound Marketing in 2012

Nu kan din virksomhed både se godt ud og lyde godt

I marketingverdenen, er det dit tonefald der skiller dig ud fra dine konkurrenter. Men det kan være svært at finde et tonefald, der på rette vis kommunikerer hvad dit brand handler om, dine værdier, og som vækker præcist de følelser i dine læsere, som du vil have. Ansæt de bedste tekstforfattere til at skrive din virksomheds historie.

Illustration af en Freelancer-avis

Vær forbundet med din målgruppe

Hvordan får du dit publikum til at spise fra din hånd? Svaret er enkelt - skriv tekster der taler til dem. Studier viser at 78%2 af kunderne tror at organisationer der giver brugertilpasset indhold, er interesserede i at bygge gode relationer. Hvad er brugertilpasset indhold helt præcist? Det er for eksempel blogs, onlineartikler og nyhedsbreve som er præcist tilpasset til at tage sig af din specifikke målgruppe.

Opret et projekt Ansæt de bedste tekstforfattere 2Smart Bug Media - 26 Stats That Prove Content Marketing Increases Lead Generation, Sales, and ROI
Illustration af en brochure om dessert.

... Og alt det samtidig med du udfører en anden opgave

Alle vil fortælle dig at det kræver tid at køre en virksomhed. Når du ansætter en professionel tekstforfatter får du ikke bare en som kan sætte en god sætning sammen, men du skaffer også dig selv værdifuld tid. Eksperttekstforfattere kan skrive glimrende tekst og overholde deadlines. Dette betyder at du kan finde tid til den morgenkaffe du altid har ønsket dig.

Illustration af en kaffekop.

Vidnesbyrd

"Freelancer hjælper mig i min virksomhed og kan være et nyttigt og kraftfuldt værktøj, når du forstår hvordan det virker."

logicbz

Det er så let som 1-2-3

Den perfekte tekstforfatter er kun et klik væk

(Du behøver ingen synonymordbog.)

Opret et projekt

Opret et projekt

Du kender selv din virksomhed bedst. Log blot ind og opslå et projekt, og beskriv arbejdet der skal udføres, med alle dets særlige parametre der skal følges.

Samarbejd

Godt samarbejde giver godt arbejde. Du følger din freelancer hvert skridt på vejen - bidrag med din ekspertise og feedback for at producere et fantastisk resultat.

Tilfredshed garanteret

Du har kontrollen. Frigiv kun betaling når du er 100% tilfreds med det færdige produkt. Få fuldt ejerskab over rettighederne når arbejdet er fuldført.