Freelancer: gaurimore
Share:
Anmeld Indlæg

Villa

By taking advantage of the site dimensions - decided to create a linear visual connection - right from the entry through the living area until the infinity pool. Keeping the contours in mind decided to split up the public and private areas by keeping them accessible from two different levels. Decide on using huge timber screens to bring in the exteriors into the interiors. All spaces surrounded by outdoor decks, waterbodies etc with the master suite equipped with its own private deck. Intend to detail out the design and work out the levels a little more, alongwith a rendered 3d model @ $250 as I love adding interesting project such as yours to my architectural portfolio.

Konkurrenceindlæg #9 for high end White tropical villa with clean lines

Offentlig Præciserings Opslagstavle

  • gaurimore
    gaurimore
    • 10 måneder siden

    Open to sky courtyard provided on the left of the expansive living space in order to get more light in and create a outdoorsy experience, similarly the office space singled out for extreme privacy and a quiet working athmosphere.

    • 10 måneder siden
  • gaurimore
    gaurimore
    • 10 måneder siden

    Outdoor dining space provided for those special sunday breakfasts with the family overlooking the pool and surrounding greenery.

    • 10 måneder siden
  • gaurimore
    gaurimore
    • 10 måneder siden

    The roofs of the bedrooms below double up as accessible decks, landscaped terrace for the living area.

    • 10 måneder siden
  • gaurimore
    gaurimore
    • 10 måneder siden

    All bedrooms, yoga area, decks, family room looking towards the north - just as requested. Living space to be double heighted in order to gain on the north light.

    • 10 måneder siden