Freelancer: bisendivyaraj
Del:
Anmeld Indlæg

Updated Option -2

As discussed the backstage seating are is connected with the glass wall and both the studios are located on the adjacent walls with a storage at the entrance. As discussed both studios have a darker theme which adds beauty to it. Studio A has a parametric curved panelling which could be 3d printed which is in contrast to the black stage marble. Studio B has shelves made out of wood which is display unit for books as well as action figures. Passage way, although it is very short it can accommodate full bleed 4k posters which will add depth to it. A handsome amount of storage space of 6'8"x5'6" is being provided. Wooden ceilings can be changed into any material but wood looks good in the middle of the ceilings and in panellings. Again thank you for the opportunity of designing such interesting spaces.


                                                                                                            Konkurrenceindlæg #                                        43
                                     for                                         designing a youtube studio

Offentlig Præciserings Opslagstavle

Ingen beskeder endnu.