Freelancer: bisendivyaraj
Del:
Anmeld Indlæg

Podcast studio and other spaces

Taking your needs in consideration I managed to deliver you the following designs. Backstage seating area- wall behind the sofa is being treated with brick cladding and the furniture is very welcoming to the users. Studio B- This studio is designed for the talk shows and podcast for 2 people with it's two walls having wooden stripes as given in the image provided and the wall with the window is treated with raw plaster texture for acoustic balance. Studio A- This studio has its walls covered with eco cancellation sound absorbers for better sound recording quality of the podcasts and has a beautiful spacious PC unit for various activities. Storage and Toilet - Although you did not mention any space for the washroom so i added a toilet on the duct wall with a storage space of (8'4"x8'1") connected to it. I have attached all the views (drafts) and rendered floor plans. Thank you for the opportunity!


                                                                                                            Konkurrenceindlæg #                                        18
                                     for                                         designing a youtube studio

Offentlig Præciserings Opslagstavle

  • hopelessq8
    Konkurrenceafholder
    • 2 måneder siden

    -about the dark theme; just the two studios and the rest it's not mandatory
    -actually, it's not a window its a glass wall, and the seating area should be next tome the glass wall
    -there's no need for a toilet room, just a "small" storage area

    • 2 måneder siden
  • bisendivyaraj
    bisendivyaraj
    • 2 måneder siden

    Noted on it! Just one question "Do you want a darker theme for the whole thing? and "which space/area should i attach with the window. My reason for giving the toilet and storage there was because of the duct and comfortable connectivity.

    • 2 måneder siden
  • hopelessq8
    Konkurrenceafholder
    • 2 måneder siden

    - the color combination and material used seems too formal in places and not the vibe I'm looking for on another

    -no studio should be near the window both of them need to be isolated from the rest of the office

    - each studio should have 3 cam position
    i.e
    Studio 1 wide angle for all persons and the second on the people on the left and the third cam on the people on the right
    so every background for each cam position should be filled and be unique

    • 2 måneder siden