Freelancer: amartina
Del:
Anmeld Indlæg

SnelleSchets op iPad

Hallo, ik zie je contest nu pas, 20 minuten voordat ik op het vliegtuig stap. dus ik heb even een ruwe schets gemaakt van een idee. Je hebt in de commentaar geschreven dat je opzoek bent op de eerste plaats naar een idee dat programmeerbaar is. Verdeel je onderdelen in 4 grote blokken en zet in je eerste interface 4 grote zwevende gekleurde knoppen. Wanneer je op een van de knoppen klikt, da gaan de anderen knopen weg en verdeelt de knop zich in subknoppen en dat principe kun je voorzetten. Het zal mij niet lukken om een deftige vb voor je te maken voordat je contents eindigt, anders had ik dat gedaan. Ik ben pas weer over minstens 20 uren weer online. Als je mijn idee goed vindt, dan kan ik je helpen met de jpg of png voor de knoppen. Ik kan ook programmeren in C#. Dus ik kan je ook met het implementeren van je nieuwe floating menu structuur helpen. Groetjes, Arvid

Konkurrenceindlæg #1 for Ontwerp een Applicatie Mockup for ERP software

Offentlig Præciserings Opslagstavle

 • skimansl
  Konkurrenceafholder
  • 4 år siden

  Ik was een paar dagen afwezig.
  Zelf heb ik ook al gedacht aan een meer Windows 8 look, maar ik zie een probleem in het gebruik. Nu is het mogelijk in het pakket om bvb. de voorraad te raadplegen en op hetzelfde ogenblik de klanten te openen als dit nodig is. In een ontwerp zoals u voorstelt, verdwijnen de buttons als een optie werd gekozen. Hierdoor is het switchen tussen verschillende onderdelen moeilijk volgens mij.

  • 4 år siden
  1. amartina
   amartina
   • 4 år siden

   Hi, in de nieuwe die ik vandaag heb gepost, heb ik ook daaraan gedacht om de 4 hoofdbuttons bij lijsten, formulieren, etc in de 4 hoeken te plaatsen. Ook om eventuele context menu te laten verschijnen bij uiterst links, rechts gaan met de muis.

   MVG

   • 4 år siden