Offentlig Præciserings Opslagstavle

  • sq8
    Konkurrenceafholder
    • 5 år siden

    Am Awarding you the prize. I hope that you will take our feedback on the necessary changes and send us back final renderings that are in line with our requirements. Thanks and well done!

    • 5 år siden
  • archiact
    archiact
    • 5 år siden

    I saw on facade that window in library is longer to the floor. I will also change that, If you award me.

    • 5 år siden
  • archiact
    archiact
    • 5 år siden

    I will make all that changes which you write!

    • 5 år siden
  • sq8
    Konkurrenceafholder
    • 5 år siden

    In the library area, please use a 3 seater that is dark green. Plus one black leather sofa...In the entrance, the wall to the right will be a cavity wall i.e. there will be a large opening between that and the library area

    • 5 år siden