Byg produkter, der ændrer folks liv

Indled en spændende karriere hos Freelancer.com, en datadrevet og produktfokuseret teknologivirksomhed, hvor hver eneste ansat har direkte indflydelse, påvirker og opbygger forretningen.

Gennemse vores karrieremuligheder

Udvid vores globale marketplace

Vores folk er de bedste i verden, og de udgør omdrejningspunktet for opbygningen og væksten af vores marketplace. Vi kommer fra en lang række forskellige baggrunde, vi har et stort udvalg af færdigheder, vi arbejder på såvel store som små problemer, og vi arbejder med en lang række programmeringssprog, platforme og teknologier. Vi driver et meritokrati, hvor initiativ, innovation og resultater giver respekt

Del vores værdier
 • Tag styringen
 • Løbende forbedring
 • Vær datadrevet
 • Vær de bedste og ansæt de bedste
 • Forandr liv

Elsk dit job

Folk arbejder for os af flere forskellige årsager - ikke bare de vanlige frynsegoder, man finder hos teknologivirksomheder. Folk arbejder for os på grund af udfordringerne, vores planer, vores open source-teknologi, vores indsats for hele tiden at udvikle vores medarbejdere, og den direkte indflydelse du vil udøve på vores virksomhed og dens produkter.

Arbejd som en Freelancer

Dette kommer ikke til at blive et af de sædvanlige tandhjul-i-maskineriet jobs. Du vil blive udsat for en hurtigtvoksende global teknologivirksomheds hastige tempo. Hvis du er et præstationsmenneske med talent, der leder efter noget mere end blot et kedeligt job i erhvervslivet, hvis du gerne vil arbejde sammen med de bedste og dygtigste, ikke har brug for at blive holdt i hånden og gerne vil være der, hvor tingene sker, hos en virksomhed, der er vokset til at blive et af de største sites på internettet, så slut dig endelig til os.

Få fantastiske fordele

 • Åbn instrumentpanel

  Vores instrumentpanel indeholder over 5000 grafer, og vi giver adgang til alle. Du ser, hvad den administrerende direktør ser.

 • Banebrydende teknologi

  Lær de nyeste teknologier at kende, spar med vores community, og tal om det altsammen i forbindelse med vores regelmæssige meetups.

 • Nul bureaukrati

  Du vil ikke skulle udfylde formularer, skændes med de juridiske rådgivere eller sidde og lave ingenting, fordi du venter på godkendelse fra ledelsen.

 • Hackathoner

  Kvartalsvise hackathons lader dig sammensætte et team og hacke dig igennem virkeligt spændende projekter. Du kan arbejde på lige hvad du vil.

 • Livsforandrende produkter

  Freelancer er den primære indtægtskilde for millioner af mennesker i hele verden. Vi ændrer i sandhed menneskers liv, og du kan hjælpe os med at bygge produkter, der har en varig betydning for vores brugere.

 • Åben kommunikation

  Hos Freelancer har du 100% gennemsigtighed fra dag et. Vi kommunikerer åbent, med daglige statistik rapporter fra vores dataforskere, ugentlige produktrapporter og town hall præsentationer, hvor du kan spørge CEO'en om alt.

 • Kontor

  Velforsynet bar, pool og bordtennis, spillekonsoler, velforsynede køkkener, storrumskontorer, små produktteams, 3d-printere, robotter, droner, tv-studie til live-udsendelser, så mange skærme, som du har brug for, og listen fortsætter...

Kom og arbejd for os!

Med kontorer over hele verden ansætter vi konstant.